Branches

Wij willen niet de grootste maar wel de beste zijn. Ons succes is al ruim 102 jaar gebaseerd op 100% onafhankelijkheid, snelheid, flexibiliteit, openheid en transparantie.

Automotive
Of u nou een bedrijf heeft met een groot wagenpark op een kleinere vloot, wij bieden onze klanten de laagste tarieven en de beste voorwaarden. Door onze jarenlange relaties en ervaring met meer dan 50 verzekeraars hebben wij een enorme ervaring en marktkennis opgebouwd. U krijgt juiste, eerlijke premies en voorwaarden.

Personeel
Personeel is het meest waardevolle bezit van een organisatie. Om uw medewerkers gemotiveerd en tevreden te houden is een goed georganiseerd personeelsbeleid van het allergrootste belang. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden collectieve personeelsverzekeringen via werkgever een steeds belangrijker onderdeel.

Wij adviseren u graag met collectieve personeelsverzekeringen voor uw werknemers.

Ieder bedrijfstak is anders. U loopt met uw bedrijf risico's die kenmerkend zijn voor uw bedrijftak. Denk aan inbraak in de detailhandel, aansprakelijkheid bij een groothandel of bijvoorbeeld brand in de horeca.

Ons verzekeringsadvies is geschikt voor MKB bedrijven en ZZP'ers in de onderstaande branches:

Terug naar het overzicht

Neem contact op

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens

Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Lees ook onze privacyverklaring.