ABN Amro Verzekeringen vergoedt schade na mayo-glijpartij

Een 23-jarige vrouw krijgt 11.500 euro schadevergoeding en smartengeld na een valpartij in een Veenendaalse supermarkt. Een vakkenvuller had een pot Calvé mayonaise laten vallen en was weggelopen zonder de plaats des onheils af te zetten. De vrouw gleed uit over de smeerboel en liep naast vetvlekken ook een scheur in haar meniscus op, bericht letselschadebureau JBL&G. Aansprakelijkheidsverzekeraar ABN Amro keerde een bedrag van 11.500 euro uit

De vrouw moest volgens JBL&G huilend van de pijn zelf de klantenservice bereiken omdat niemand van het personeel haar een helpende hand bood. In Hilversum klaagde een 69-jarige vrouw een supermarkt aan dat een plastic lint op de vloer had laten liggen. De oudere vrouw viel over het lint en brak haar heup. Verzekeraar AXA XL schikte deze zaak voor in totaal 23.000 euro.

Opmerkelijke zaken

Het letselschadebureau JBL&G bericht vaker over opmerkelijke letselschadezaken. Deze zomer werd de landelijke media gehaald nadat een man een vakantiepark aanklaagde omdat hij onder een boom had gezeten waar de eikenprocessierups in zat. Door jeuk en huiduitslag keerde hij twee dagen eerder terug van vakantie. Nationale-Nederlanden betaalde de man in totaal 1.790 euro voor het opgelopen letsel, de schrik en de verpeste vakantie.

Bron: amweb.nlNieuwsoverzicht