phone icon location icon

  1. Bedrijven & Particulieren 0543-551500
  2. Pensioenen 0543-551414
Headerimage
Assurantiën Pensioenen Hypotheken

DGA

Directeur-Grootaandeelhouder

Persoonlijke financiële planning
Naast uw onderneming heeft u natuurlijk de wens om goed voor uzelf, uw partner en/of gezin te zorgen, nu maar ook in de toekomst.

Uw financiële situatie, uw wensen, doelen en uw toekomstplannen vormen de basis voor een uitgebreid financieel advies.

Wij nemen de huidige inkomens- en vermogenssituatie als uitgangspunt voor de toekomst. Daarbij komen verschillende scenario's zoals vervroegde pensionering, het inkomen bij arbeidsongeschiktheid of het inkomen na overlijden aan de orde.

Indien wenselijk kunnen wij u ook helpen bij het afsluiten van een product. Denk daarbij aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een overlijdenrisicoverzekering. Ook lijfrentebanksparen behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor en maken een keuze uit diverse aanbieders.

De pensioenregeling is voor uw werknemer een belangrijk onderdeel van zijn/haar arbeidsvoorwaarden. Voor u, als werkgever, is het van belang dat de kosten ven een pensioenregeling inzichtelijk en beheersbaar zijn en dat de regeling eenvoudig geadministreerd kan worden. Ook is het belangrijk dat de pensioenregeling aangepast kan worden aan gewijzigde wensen of omstandigheden. De regeling moet passen binnen de steeds veranderende fiscale wetgeving en de voorwaarden die de Pensioenwet aan de pensioentoezegging stelt.

Een deskundig en onafhankelijk pensioenadviseur is daarbij essentieel. Wij van H. Jansen Pensioenconsultants zijn erkend pensioenadviseur en helpen u met de pensioenwetgeving en aanverwante fiscale zaken.

Naast een goed en gedegen advies, informeren wij uw werknemers individueel of collectief over de mogelijkheden die er, binnen de door u gestelde grenzen zijn. Zodat u en uw werknemers tevreden zijn.

Employee benefits
Employee benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers, hierbij kunt u denken aan een WIA-aanvullingsverzekering of een collectieve ANW-verzekering.

U bepaalt zelf of u dat pakket beperkt tot een aantal noodzakelijke regelingen of wellicht uitbreidt met een aantal aantrekkelijke financiële, sociale en praktische regelingen.

Redenen voor een goed pakket kunnen zijn

  • Uw medewerkers, naast een salaris op meer manieren motiveren en stimuleren
  • Goed werkgeverschap

Financiële fitheid van uw medewerkers wordt voor u als werkgever steeds belangrijker!

Wij maken een passend advies. Een totaalpakket waarbij een inventarisatie wordt gemaakt van uw wensen, de daaruit voortvloeiende kosten en de mogelijke fiscale voordelen. Ook organiseren wij graag een informatiebijeenkomst voor uw medewerkers, waarbij mogelijke vragen direct beantwoord kunnen worden. Ook voor een second opinion bent u bij ons aan het juiste adres.

© 2023 H.Jansen Assurantie Groep
  • Adfiz
  • RMIA
  • KIFID
  • NVGA
Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!